• Iași, Bd Metalurgiei 8, 707252

GASTRO SERVICE

Încă de la apariția Gastro Service în anul 2004, ne-am dorit să contribuim la dezvoltarea domeniului HoReCa. Astfel, ne-am axat pe serviciile de reparare a echipamentelor pentru hoteluri, restaurante, catering și nu numai, dar și a celor din segmentul spălătoriilor industriale de rufe.

Pe parcursul anilor, compania noastră a evoluat odată cu nevoile pieței, așa că am început să comercializăm echipamente noi, aduse la comandă. Odată cu introducerea acestui serviciu, am început să oferim și consultanță specializată în alegerea echipamentelor, în funcție de specificațiile și nevoile clientului.

În prezent, vindem și echipamente second hand, pentru cei care nu își permit achiziționarea de echipamente noi. Acestea sunt verificate, curățate și revizuite complet cu piese originale. Orice produs second hand beneficiază de 1 an garanție.

Pentru a ne asigura de buna funcționare a aparatului, putem oferi, la cerere, servicii de montaj și instructaj al personalului. De asemenea, asigurăm mentenanță sub forma unor abonamente lunare de service, pentru acei clienți care au în dotare un număr mare de echipamente.

ECHIPA

Servicii

Consultanță

Îți oferim indicații și soluții personalizate cu privire la echipamentele necesare pentru afacerea ta, în funcție de specificul ei sau al spațiului în care urmează să activezi.

Echipamente second hand

Vă punem la dispoziție și echipamente second hand, care sunt verificate, curățate și revizuite complet cu piese originale.

Echipamente noi la comandă

Comercializăm echipamente HoReCa noi, aduse la comandă, pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Service & mentenanță

Suntem specializați în repararea echipamentelor din sectorul HoReCa și al spălătoriilor de rufe. De asemenea, oferim și abonamente lunare de service pentru clienții interesați de această posibilitate.